Localizare:
Traseu sugerat:  
 

PHENOM Lampa de ghidare cu senzor de miscare USB cu acumulator Phenom (20255)

49,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
sogest.ro
 

PHENOM Lampa de ghidare cu senzor de miscare USB cu acumulator Phenom (20255)

49,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
habo.ro
 

Phenom Lampă de ghidare cu senzor de mişcare - USB cu acumulator ManiaMall Cars (20255)

55,43 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
maniamall.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 49,00 RON

Descrierea produsului
Lampa de ghidare cu senzor de miscare – USB cu acumulator ManiaMall Cars

Lampa de ghidare cu senzor de miécare, unul din produsele de calitate ale marcii Phenom, care contine un acumulator de 400 mAh si 8 LED –uri de mare intensitate luminoasa, care asigura o iluminare importanta si in cele mai intunecate locatii. , , Senzorul de miscare activeaza lampa numai in cazul in care sesizeaza miscare in incapere. , dupa care se stinge automat pana la sesizarea unei noi miscari, fiind astfel foarte economicoasa in exploatare. Nu aveti nevoie de intrerupator, sau telecomanda. Acumulatorul se incarca prin portul USB , cu ajutorul cablului din dotare, lampa fiind astfel din nou gata de lucru. Este Ideala pt. utilizarea in locuinte, magazii, pivnite, sau in orice locatie chiar fara acces la reteaua electrica. Suportul lampii se fixeaza pe orice suprafata cu ajutorul suruburilor – lampa putand fi extrasa din suport si transportabila oriunde, unde este nevoie de lumina. , ,    , ,  Acumulator incorporat  400 mAh Li-ion, , 8 LED –uri de mare intensitate luminoasa, , Panou tactil pt. comanda, , Usor de instalat, portabila, , Moduri de lucru: ON/OFF/AUTO, , Accesoriu: Cablu Micro USB, ,  , , Sursa de lumina: 8 buc. LED, , Sursa de alimentare: acumulator 400 mAh Li-ion, , Comanda: prin senzor de miscare, , Dimensiuni: 77 x 77 x 23 mm, , Fixare: prin 2 suruburi (nu este accesoriu), Distanta dintre suruburi: 37 mm, Lungime cablu: 30 cm

Pieces: 1;

, ,

Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri! 

Producator:PhenomCod:CRD-GLOF20255

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.